「食品衛生検査指針 理化学編」の発刊と概要
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 「 ショクヒン エイセイ ケンサ シシン リ カガクヘン 」 ノ ハッカン ト ガイヨウ
- Comments on New Publication of "Standard Methods of Analysis in Food Safety Regulation" : Analytical Methods for Food Components and Chemical Substances in Food
Search this article
Journal
-
- 食品衛生研究 = Food sanitation research
-
食品衛生研究 = Food sanitation research 65 (3), 7-11, 2015-03
東京 : 日本食品衛生協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522543654741355776
-
- NII Article ID
- 40020378920
-
- NII Book ID
- AN00117752
-
- ISSN
- 05598974
-
- NDL BIB ID
- 026195230
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS17(科学技術--医学--衛生学・公衆衛生)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles