- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
イソマルトオリゴ糖の物性改善機能と生理機能について
Bibliographic Information
- Other Title
-
- イソマルト オリゴトウ ノ ブッセイ カイゼン キノウ ト セイリ キノウ ニ ツイテ
- 特集:糖質関連素材の研究開発動向(2)
- トクシュウ トウシツ カンレン ソザイ ノ ケンキュウ カイハツ ドウコウ 2
Search this article
Journal
-
- 食品工業 = The Food industry
-
食品工業 = The Food industry 49 (14), 47-56, 2006-07-30
東京 : 光琳
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522543654864788992
-
- NII Article ID
- 40007311429
-
- NII Book ID
- AN00117810
-
- ISSN
- 05598990
-
- NDL BIB ID
- 7958756
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles