化学発光法を用いた抗酸化能測定キットの活用
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カガク ハッコウホウ オ モチイタ コウサンカノウ ソクテイ キット ノ カツヨウ
- Utilization of antioxidant activity measurement kit using chemiluminescence method
- 特集 食品の抗酸化機能の評価法
- トクシュウ ショクヒン ノ コウサンカ キノウ ノ ヒョウカホウ
Search this article
Journal
-
- 食品工業 = The Food industry
-
食品工業 = The Food industry 53 (16), 76-85, 2010-08-30
東京 : 光琳
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522543655081656960
-
- NII Article ID
- 40017209430
-
- NII Book ID
- AN00117810
-
- ISSN
- 05598990
-
- NDL BIB ID
- 10764867
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles