特集 包装技術から見直す食品・飲料の新製品開発
Bibliographic Information
- Other Title
-
- トクシュウ ホウソウ ギジュツ カラ ミナオス ショクヒン ・ インリョウ ノ シンセイヒン カイハツ
- FEATURE : Development of the Food & Beverage to Review from a Packing Technology
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 49 (7), 21-29, 2014-07
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522543655516320128
-
- NII Article ID
- 40020149688
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 025633466
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles