- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
チョコレートケーキに生成する白斑点,酢酸エチル生成原因菌の分離・同定およびオゾン殺菌処理について
Bibliographic Information
- Other Title
-
- チョコレートケーキ ニ セイセイスル ハクハンテン サクサン エチル セイセイ
Search this article
Description
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
記事分類: 食品工学--嗜好品・飲料・菓子 ; 医学--衛生学・公衆衛生--食品衛生・栄養学
Journal
-
- 愛知県食品工業試験所年報
-
愛知県食品工業試験所年報 (27), p61-68, 1987
名古屋 : 愛知県食品工業試験所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522543655578240512
-
- NII Article ID
- 40000049957
-
- NII Book ID
- AN00381772
-
- ISSN
- 03887758
-
- NDL BIB ID
- 3145065
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles