- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
食中毒の疫学(4)冷凍エビが原因と考えられたウェルシュ菌による食中毒
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクチュウドク ノ エキガク 4 レイトウ エビ ガ ゲンイン ト カンガエラレタ ウェルシュキン ニ ヨル ショクチュウドク
Search this article
Journal
-
- HACCP : Hazard analysis and critical control point / 鶏卵肉情報センター [編]
-
HACCP : Hazard analysis and critical control point / 鶏卵肉情報センター [編] 5 (6), 96-100, 1999-06
名古屋 : 鶏卵肉情報センター
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522825129587659008
-
- NII Article ID
- 40005104750
-
- NII Book ID
- AN10527400
-
- ISSN
- 13421573
-
- NDL BIB ID
- 4743457
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR22(科学技術--農林水産--畜産)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles