- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
コラーゲンペプチドの皮膚構成成分への影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コラーゲンペプチド ノ ヒフ コウセイ セイブン エ ノ エイキョウ
- Improvement of Extracellular Matrix (ECM) in the Skin by Oral Ingestion of Collagen Hydrolysate
- 特集 食と美容
- トクシュウ ショク ト ビヨウ
Search this article
Journal
-
- Foods & food ingredients journal of Japan = 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル
-
Foods & food ingredients journal of Japan = 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル 219 (3), 216-223, 2014
豊中 : FFIジャーナル編集委員会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522825129814759552
-
- NII Article ID
- 40020193162
-
- NII Book ID
- AN10455343
-
- ISSN
- 09199772
-
- NDL BIB ID
- 025775981
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles