組織の活性化と人材の育成 : 創る 造る 作る : より良い製品を目指すために
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ソシキ ノ カッセイカ ト ジンザイ ノ イクセイ : ツクル ツクル ツクル : ヨリ ヨイ セイヒン オ メザス タメニ
- Improving the working environment and nurturing human resources : MONOZUKURI : In order to better products
Search this article
Journal
-
- New food industry = ニューフードインダストリー
-
New food industry = ニューフードインダストリー 57 (6), 41-47, 2015-06
国分寺 : エヌエフアイ
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522825130492967552
-
- NII Article ID
- 40020479610
-
- NII Book ID
- AN00004199
-
- ISSN
- 05470277
-
- NDL BIB ID
- 026423888
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles