経営のための食品安全マネジメントシステム規格要点の解説と食品安全一般知識
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ケイエイ ノ タメ ノ ショクヒン アンゼン マネジメント システム キカク ヨウテン ノ カイセツ ト ショクヒン アンゼン イッパン チシキ
- Effective food safety management system for top management "ISO22000": explanation of standard element and general knowledge of food safety
- 特集 食品安全技術(1)
- トクシュウ ショクヒン アンゼン ギジュツ 1
Search this article
Journal
-
- 食品工業 = The Food industry
-
食品工業 = The Food industry 53 (18), 46-54, 2010-09-30
東京 : 光琳
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522825130494870016
-
- NII Article ID
- 40017256814
-
- NII Book ID
- AN00117810
-
- ISSN
- 05598990
-
- NDL BIB ID
- 10800917
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles