飲料向けの食品素材・技術の(攻)(走)(守)
Bibliographic Information
- Other Title
-
- インリョウ ムケ ノ ショクヒン ソザイ ギジュツ ノ コウ ソウ シュ
- Ingredients & technologies for beverage
- 特集 飲料技術の攻・走・守
- トクシュウ インリョウ ギジュツ ノ コウ ソウ シュ
Search this article
Journal
-
- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
-
フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 23 (7), 51-68, 2007-07
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522825130724405376
-
- NII Article ID
- 40015562538
-
- NII Book ID
- AN10015985
-
- ISSN
- 09112286
-
- NDL BIB ID
- 8890034
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles