- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
新タイプRTDの登場やアルコール度数の二極化により、新規需要が拡大--サントリーRTDレポート2011
Bibliographic Information
- Other Title
-
- シン タイプ RTD ノ トウジョウ ヤ アルコール ドスウ ノ ニキョクカ ニ ヨリ シンキ ジュヨウ ガ カクダイ サントリー RTD レポート 2011
Search this article
Journal
-
- 食品と科学
-
食品と科学 53 (3), 86-88, 2011-03
東京 : 食品と科学社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522825130738087424
-
- NII Article ID
- 40018728399
-
- NII Book ID
- AN00117887
-
- ISSN
- 00374105
-
- NDL BIB ID
- 11014792
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles