シンポジウム 経皮感作のメカニズムと食物惹起のクロストーク
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- Other Title
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- シンポジウム ケイヒ カンサ ノ メカニズム ト ショクモツ ジャッキ ノ クロストーク
- The Mechanism of Epicutaneous Sensitization of Food Proteins and Cross-Talk in the Induction of Food Allergy
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Journal
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- Journal of environmental dermatology and cutaneous allergology = 日本皮膚アレルギー・接触皮膚炎学会雑誌 / 日本皮膚アレルギー・接触皮膚炎学会雑誌編集部 編
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Journal of environmental dermatology and cutaneous allergology = 日本皮膚アレルギー・接触皮膚炎学会雑誌 / 日本皮膚アレルギー・接触皮膚炎学会雑誌編集部 編 8 (4), 249-254, 2014-10
豊明 : 日本皮膚アレルギー・接触皮膚炎学会
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1522825130981968512
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- NII Article ID
- 40020253565
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- NII Book ID
- AA12292226
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- ISSN
- 18820123
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- NDL BIB ID
- 025890992
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZS39(科学技術--医学--皮膚科学・泌尿器科学)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles