- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
ロースト感を有するオニオン香料,調味料の開発
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ローストカン オ ユウスル オニオン コウリョウ チョウミリョウ ノ カイハツ
- Development of roasted onion flavor
- 特集 シーズニングとリアクションフレーバー
- トクシュウ シーズニング ト リアクションフレーバー
Search this article
Journal
-
- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
-
フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 27 (10), 23-27, 2011-10
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523106604861274240
-
- NII Article ID
- 40019032555
-
- NII Book ID
- AN10015985
-
- ISSN
- 09112286
-
- NDL BIB ID
- 11273994
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles