- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
古細菌はなぜ極限環境で生きられるのか?超好熱好酸性古細菌由来の脂質膜の構造とその低透過性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コサイキン ワ ナゼ キョクゲン カンキョウ デ イキラレル ノ カ チョウコウネツ コウサンセイ コサイキン ユライ ノ シシツ マク ノ コウゾウ ト ソノ テイトウカセイ
Search this article
Journal
-
- Foods & food ingredients journal of Japan = 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル
-
Foods & food ingredients journal of Japan = 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル (207), 31-39, 2002
豊中 : FFIジャーナル編集委員会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523106605504937472
-
- NII Article ID
- 40005635019
-
- NII Book ID
- AN10455343
-
- ISSN
- 09199772
-
- NDL BIB ID
- 6408634
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles