業界・企業ルポ 海洋深層水で培養したスピルリナ・パシフィカの抗がん作用
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ギョウカイ キギョウ ルポ カイヨウ シンソウスイ デ バイヨウ シタ スピルリナ パシフィカ ノ コウガン サヨウ
- Reportage of companies and markets: An anticancer effect of Spirulina Pacifica cultured with marine deep water
Search this article
Journal
-
- 食品工業 = The Food industry
-
食品工業 = The Food industry 53 (13), 30-33, 2010-07-15
東京 : 光琳
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523106605530233856
-
- NII Article ID
- 40017137898
-
- NII Book ID
- AN00117810
-
- ISSN
- 05598990
-
- NDL BIB ID
- 10711678
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles