高血圧症患者1例における食酢飲用の臨床的意義にかんする研究--適量の食酢は降圧薬の服用量を減少させた
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コウケツアツショウ カンジャ 1レイ ニ オケル ショクス インヨウ ノ リンショウテキ イギ ニ カンスル ケンキュウ テキリョウ ノ ショクス ワ コウアツヤク ノ フクヨウリョウ オ ゲンショウ サセタ
- Clinical significance of a drink containing vinegar in a case with mild hypertension: adequate intake of vinegar decreased the maintenance dosage of an anti-hypertensive drug
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
Journal
-
- 健康・栄養食品研究 = Journal of nutritional food
-
健康・栄養食品研究 = Journal of nutritional food 11 (3), 31-36, 2008
東京 : 日本健康・栄養食品協会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523106605896628736
-
- NII Article ID
- 40016661625
-
- NII Book ID
- AA11907904
-
- ISSN
- 13458388
-
- NDL BIB ID
- 10290402
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles