Studies on the Availability of the Components of Raw Materials in Sake-brewing (II) : Observation on Washing, Steeping and Steaming Process of Rice
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 清酒醸造工業に於ける原料利用率に関する研究-2-
- セイシュ ジョウゾウ コウギョウ ニ オケル ゲンリョウ リヨウリツ ニ カンスル ケンキュウ 2
- 清酒醸造工業に於ける原料利用率に關する研究(第2報) : 洗米, 浸漬, 蒸〓工程に於ける物的變化
- 清酒醸造工業に於ける原料利用率に関する研究-2-
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 醗酵工学雑誌 = Journal of fermentation technology
-
醗酵工学雑誌 = Journal of fermentation technology 31 (10), 406-407, 1953-10
[吹田] : 日本醗酵工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523388080059602560
-
- NII Article ID
- 110002850279
-
- NII Book ID
- AN00205226
-
- ISSN
- 03675963
-
- NDL BIB ID
- 10090531
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP15(科学技術--化学・化学工業--醗酵・微生物工学)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles