素材レポート オリーブ果実抽出物「HIDROX6%」の機能性と食品への応用
Bibliographic Information
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- ソザイ レポート オリーブ カジツ チュウシュツブツ HIDROX6 ノ キノウセイ ト ショクヒン エノ オウヨウ
- Health benefit of olive extracts, HIDROX6%, and its application in foods
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Journal
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- 食品と開発 = Food processing and ingredients
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食品と開発 = Food processing and ingredients 42 (8), 73-75, 2007-08
東京 : インフォーママーケッツジャパン
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1523388080221416192
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- NII Article ID
- 40015599185
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- NII Book ID
- AN10051049
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- ISSN
- 09113932
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- NDL BIB ID
- 8910411
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles