科学ジャーナリストの眼(vol.34)北海道産野菜類(カボチャ、キャベツ、イチゴ)の病原菌の分離・同定と防除対策
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- カガク ジャーナリスト ノ メ(vol.34)ホッカイドウサン ヤサイルイ(カボチャ 、 キャベツ 、 イチゴ)ノ ビョウゲンキン ノ ブンリ ・ ドウテイ ト ボウジョ タイサク
- Science Journalists' Eyes(Vol.34)Isolation, identification and protection measures of bacterial pathogen of culinary plant (pumpkin, cabbage and strawberry) produced in Hokkaido
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Journal
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- 食品工業 = The Food industry
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食品工業 = The Food industry 56 (15), 66-70, 2013-08-15
東京 : 光琳
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1523388080358583040
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- NII Article ID
- 40019693383
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- NII Book ID
- AN00117810
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- ISSN
- 05598990
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- NDL BIB ID
- 024675888
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles