素材レポート アミー(天然由来アデノシルメチオニン含有酒酵母)の特性と利用
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ソザイ レポート アミー テンネン ユライ アデノシルメチオニン ガンユウ サケコウボ ノ トクセイ ト リヨウ
- Properties and applications of AMee
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 45 (8), 57-59, 2010-08
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523388080487267840
-
- NII Article ID
- 40017250675
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 10797073
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles