食品開発や製品管理における標準物質の活用
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン カイハツ ヤ セイヒン カンリ ニ オケル ヒョウジュン ブッシツ ノ カツヨウ
- Impacts on Use of CRM for Development of Food Material and Quality Control
- 特集 食品中の有害元素分析と精度管理
- トクシュウ ショクヒン チュウ ノ ユウガイ ゲンソ ブンセキ ト セイド カンリ
Search this article
Journal
-
- 食品工業 = The Food industry
-
食品工業 = The Food industry 57 (4), 44-49, 2014-02-28
東京 : 光琳
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523669554850623104
-
- NII Article ID
- 40019960728
-
- NII Book ID
- AN00117810
-
- ISSN
- 05598990
-
- NDL BIB ID
- 025179643
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles