味覚センサーによる各社三温糖の評価と考察
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ミカク センサー ニ ヨル カクシャ サンオン トウ ノ ヒョウカ ト コウサツ
- Evaluation and examination of soft brown sugar of each company using a Taste sensor
Search this article
Journal
-
- 精糖技術研究会誌 = Proceedings of the Research Society of Japan Sugar Refineries' Technologists / 精糖工業会館精糖技術研究所 編
-
精糖技術研究会誌 = Proceedings of the Research Society of Japan Sugar Refineries' Technologists / 精糖工業会館精糖技術研究所 編 60 1-6, 2014-05
東京 : 精糖技術研究会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523669555131565312
-
- NII Article ID
- 40020136199
-
- NII Book ID
- AN00128668
-
- ISSN
- 03709841
-
- NDL BIB ID
- 025609310
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP24(科学技術--化学・化学工業--糖・澱粉)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles