米油副産物トコトリエノールの精製と機能性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コメユ フクサンブツ トコトリエノール ノ セイセイ ト キノウセイ
- Preparation and new biological functions of rice bran tocotrienols
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
Journal
-
- 日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research
-
日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research 14 (1), 1-8, 2011
東京 : 菓子・食品新素材技術センター
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523669555854970752
-
- NII Article ID
- 40018913598
-
- NII Book ID
- AA11484447
-
- ISSN
- 13448935
-
- NDL BIB ID
- 11171370
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles