穀物成分を活用した亜鉛栄養改善 : 乳児と高齢者に向けて
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コクモツ セイブン オ カツヨウ シタ アエン エイヨウ カイゼン : ニュウジ ト コウレイシャ ニ ムケテ
- Improvement in zinc nutrition in infants and elderly by grain components
Search this article
Journal
-
- 年報 / 飯島藤十郎記念食品科学振興財団 編 = Annual report / The Tojuro Iijima Foundation for Food Science and Technology
-
年報 / 飯島藤十郎記念食品科学振興財団 編 = Annual report / The Tojuro Iijima Foundation for Food Science and Technology 35 32-37, 2019
市川 : 飯島藤十郎記念食品科学振興財団
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523669555929463168
-
- NII Article ID
- 40022359378
-
- NII Book ID
- AA12631423
-
- ISSN
- 21880662
-
- NDL BIB ID
- 030659142
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles