On the Frequency of Occurrence of Bacteria in Commercial Pasteurized Milk and in Homogenized Milk with Reference to the Change of Quality and Bacterial Content of the Milk Kept at 30℃ for a Certain Time
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 低温殺菌市乳及び均質牛乳中の各種細菌の出現の頻度と一定時間30°Cに放置後に於ける乳質の変化と細菌の消長
- テイオン サッキンシニュウオヨビ キンシツ ギュウニュウ チュウ ノ カクシュ サイキン ノ シュツゲン ノ ヒンド ト イッテイ ジカン 30 C ニ ホウチ ゴ ニ オケル ニュウシツ ノ ヘンカ ト サイキン ノ ショウチョウ
- 低温殺菌市乳及び均質牛乳中の各種細菌の出現の頻度と一定時間30°Cに放置後に於ける乳質の変化と細菌の消長
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 醗酵工学雑誌 = Journal of fermentation technology
-
醗酵工学雑誌 = Journal of fermentation technology 33 (12), ????-, 1955-12
[吹田] : 日本醗酵工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523951029452200064
-
- NII Article ID
- 110002850861
-
- NII Book ID
- AN00205226
-
- ISSN
- 03675963
-
- NDL BIB ID
- 10090776
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP15(科学技術--化学・化学工業--醗酵・微生物工学)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles