On the Frequency of Occurrence of Bacteria in Commercial Pasteurized Milk and in Homogenized Milk with Reference to the Change of Quality and Bacterial Content of the Milk Kept at 30℃ for a Certain Time

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  • 低温殺菌市乳及び均質牛乳中の各種細菌の出現の頻度と一定時間30°Cに放置後に於ける乳質の変化と細菌の消長
  • テイオン サッキンシニュウオヨビ キンシツ ギュウニュウ チュウ ノ カクシュ サイキン ノ シュツゲン ノ ヒンド ト イッテイ ジカン 30 C ニ ホウチ ゴ ニ オケル ニュウシツ ノ ヘンカ ト サイキン ノ ショウチョウ
  • 低温殺菌市乳及び均質牛乳中の各種細菌の出現の頻度と一定時間30°Cに放置後に於ける乳質の変化と細菌の消長

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