ホワイトバイオの発展と発酵微生物の「超」高温耐性化
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ホワイトバイオ ノ ハッテン ト ハッコウ ビセイブツ ノ 「 チョウ 」 コウオン タイセイカ
- Gene Identification and Utilization of Hyper Thermo-Tolerant Microbes for the Development of White Biotechnology
Search this article
Journal
-
- 科学と工業 = Science and industry / 科学と工業編集委員会 編
-
科学と工業 = Science and industry / 科学と工業編集委員会 編 91 (2), 48-54, 2017-02
大阪 : 大阪工研協会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523951029567442304
-
- NII Article ID
- 40021096042
-
- NII Book ID
- AN00354430
-
- ISSN
- 03685918
-
- NDL BIB ID
- 027975570
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP1(科学技術--化学・化学工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles