業界・企業ルポ コタラ・ヒムブツ由来の「腸内環境改善を有する食品組成物」の発明に特許
Bibliographic Information
- Other Title
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- ギョウカイ キギョウ ルポ コタラ ヒムブツ ユライ ノ チョウ ナイ カンキョウ カイゼン オ ユウスル ショクヒン ソセイブツ ノ ハツメイ ニ トッキョ
- Reportage of companies and markets: Patent granted to the invention of "food composition effective to improved intestinal environment" derived from Kotarahimubutsu
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Journal
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- 食品工業 = The Food industry
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食品工業 = The Food industry 53 (19), 32-36, 2010-10-15
東京 : 光琳
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1523951030217309440
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- NII Article ID
- 40017279821
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- NII Book ID
- AN00117810
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- ISSN
- 05598990
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- NDL BIB ID
- 10819019
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles