味噌と血圧,予後および臓器障害に関する疫学研究 : 味噌汁摂取頻度と家庭血圧の関連 : 大迫研究
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ミソ ト ケツアツ,ヨゴ オヨビ ゾウキ ショウガイ ニ カンスル エキガク ケンキュウ : ミソシル セッシュ ヒンド ト カテイ ケツアツ ノ カンレン : ダイハクケンキュウ
- Miso soup, blood pressure, and target organ damage : miso soup and home blood pressure : Ohasama study
Search this article
Journal
-
- 中央味噌研究所研究報告 = Report of Central Miso Research Institute
-
中央味噌研究所研究報告 = Report of Central Miso Research Institute (33), 144-149, 2012-03
東京 : 中央味噌研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523951030398966656
-
- NII Article ID
- 40019238575
-
- NII Book ID
- AN00144212
-
- ISSN
- 02898942
-
- NDL BIB ID
- 023601880
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles