食品摂取による皮膚ガスの変化および体臭抑制の可能性
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- ショクヒン セッシュ ニ ヨル ヒフ ガス ノ ヘンカ オヨビ タイシュウ ヨクセイ ノ カノウセイ
- Effect of Food Ingestion on the Human Skin Gas and Possible Application to Body Odor Control
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Journal
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- 食品と開発 = Food processing and ingredients
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食品と開発 = Food processing and ingredients 55 (5), 82-85, 2020-05
東京 : インフォーママーケッツジャパン
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1523951030774663680
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- NII Article ID
- 40022249947
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- NII Book ID
- AN10051049
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- ISSN
- 09113932
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- NDL BIB ID
- 030444033
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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- NDL Search
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