- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
葛由来乳酸菌(スキンバリア乳酸菌/イムノライズ乳酸菌)の皮膚の保湿・バリア機能促進作用および免疫賦活作用
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カツ ユライ ニュウサンキン(スキンバリア ニュウサンキン/イムノライズ ニュウサンキン)ノ ヒフ ノ ホシツ ・ バリア キノウ ソクシン サヨウ オヨビ メンエキ フカツ サヨウ
- Effect of lactic acid bacteria isolated from Pueraria lobate on improvement of skin moisturizing
Search this article
Journal
-
- New food industry = ニューフードインダストリー
-
New food industry = ニューフードインダストリー 63 (4), 284-288, 2021-04
国分寺 : エヌエフアイ
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523951030823791872
-
- NII Article ID
- 40022536052
-
- NII Book ID
- AN00004199
-
- ISSN
- 05470277
-
- NDL BIB ID
- 031381942
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles