機能性食品成分キトサン摂取による血中総コレステロール、LDL-コレステロール、トリグリセリドの低減効果 : メタアナリシス
Bibliographic Information
- Other Title
-
- キノウセイ ショクヒン セイブン キトサン セッシュ ニ ヨル ケッチュウ ソウ コレステロール 、 LDL-コレステロール 、 トリグリセリド ノ テイゲン コウカ : メタアナリシス
- Ingesting chitosan as functional food component shows reduction effect on the blood total cholesterol, LDL-cholesterol, and triglyceride : Meta-analysis
Search this article
Journal
-
- Food function
-
Food function 17 22-29, 2021
東京 : 国際食品機能学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523951030895780736
-
- NII Article ID
- 40022571308
-
- NII Book ID
- AA12112095
-
- ISSN
- 21887349
-
- NDL BIB ID
- 031463491
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZM2(科学技術--科学技術一般--大学・研究所・学会紀要)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles