食品中の微量化学物質の最新の分析手法(17)栄養表示基準におけるB群ビタミンの分析と表面プラズモン共鳴法
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒンチュウ ノ ビリョウ カガク ブッシツ ノ サイシン ノ ブンセキ シュホウ 17 エイヨウ ヒョウジ キジュン ニ オケル Bグン ビタミン ノ ブンセキ ト ヒョウメン プラズモン キョウメイホウ
- Modern practical anlysis of trace chemicals in foods (17) SPR method for analysis of B vitamins in relation to the Japanese nutrition labeling
Search this article
Journal
-
- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
-
フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 23 (12), 93-97, 2007-12
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1524232503202904320
-
- NII Article ID
- 40015750183
-
- NII Book ID
- AN10015985
-
- ISSN
- 09112286
-
- NDL BIB ID
- 9298837
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles