Reprint Improved growth and viability of lactobacilli in the presence of Bacillus subtilis(natto), catalase,or subtilisin
Bibliographic Information
- Other Title
-
- Reprint Improved growth and viability of lactobacilli in the presence of Bacillus subtilis natto catalase or subtilisin
- 納豆菌、カタラーゼ、スブチリシンによる乳酸桿菌の増殖及び生存率の向上
Search this article
Journal
-
- 東京都立食品技術センター研究報告 / 東京都立食品技術センター 編
-
東京都立食品技術センター研究報告 / 東京都立食品技術センター 編 (10), 27-32, 2001-03
東京 : 東京都立食品技術センター
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1524232505343193728
-
- NII Article ID
- 40005010718
-
- NII Book ID
- AN10440368
-
- ISSN
- 09197214
-
- NDL BIB ID
- 5869313
-
- Text Lang
- en
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles