ヒト・動物試験論文 難消化性デキストリン含有ヨモギ粉末飲料の食後血糖値への影響および過剰摂取による安全性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ヒト ドウブツ シケン ロンブン ナンショウカセイ デキストリン ガンユウ ヨモギ フンマツ インリョウ ノ ショクゴ ケットウチ エノ エイキョウ オヨビ カジョウ セッシュ ニ ヨル アンゼンセイ
- Effects of powdered drink containing indigestible dextrin and mugwort on postprandial blood glucose level
Search this article
Journal
-
- 日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research
-
日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research 10 (1), 20-27, 2007
東京 : 菓子・食品新素材技術センター
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1524232505807655936
-
- NII Article ID
- 40015564797
-
- NII Book ID
- AA11484447
-
- ISSN
- 13448935
-
- NDL BIB ID
- 8884115
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles