ヤマトトウキの調製過程におけるアンジオテンシン1変換酵素(ACE)阻害活性と品質特性の変化
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ヤマトトウキ ノ チョウセイ カテイ ニ オケル アンジオテンシン 1 ヘンカン コウソ ACE ソガイ カッセイ ト ヒンシツ トクセイ ノ ヘンカ
- Changes of angiotensin-1 converting enzyme inhibition and quality characteristics in the preparation process of Angerica acutiloba Kitagawa
Search this article
Journal
-
- 近畿中国四国農業研究 = Kinki Chugoku Shikoku agricultural research
-
近畿中国四国農業研究 = Kinki Chugoku Shikoku agricultural research (17), 9-14, 2010-09
福山 : 近畿中国四国農業研究協議会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1524232505844172544
-
- NII Article ID
- 40017366418
-
- NII Book ID
- AA11691179
-
- ISSN
- 13476238
-
- NDL BIB ID
- 10885471
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR7(科学技術--農林水産--農産)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles