ブドウ'シャインマスカット'の食感改善技術の確立
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ブドウ'シャインマスカット'ノ ショッカン カイゼン ギジュツ ノ カクリツ
- Establishment of the Texture Improvement Technology of 'Shine Muscat' Grape
Search this article
Journal
-
- 大分県農林水産研究指導センター研究報告. 農業研究部編 = Bulletin of Oita Prefectural Agriculture, Forestry and Fisheries Research Center. Agricultural Research Division / 大分県農林水産研究指導センター 編
-
大分県農林水産研究指導センター研究報告. 農業研究部編 = Bulletin of Oita Prefectural Agriculture, Forestry and Fisheries Research Center. Agricultural Research Division / 大分県農林水産研究指導センター 編 (6), 27-32, 2019-03
豊後大野 : 大分県農林水産研究指導センター
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1524232505882613760
-
- NII Article ID
- 40021966737
-
- NII Book ID
- AA12571580
-
- ISSN
- 2189437X
-
- NDL BIB ID
- 029867762
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR7(科学技術--農林水産--農産)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles