2Ip19 Screening of the NF-kappaB suppressors from natural foods extracts
-
- HIROSE,SATOSHI
- Dept. Infec. Dis., Facul. Med., Oita Univ.
-
- IKEBE,EMI
- Dept. Infec. Dis., Facul. Med., Oita Univ.
-
- KICHISE,YOSHIKATU
- Chlorela Honsha Ltd.
-
- NAKAMURA,TOMOYUKI
- IBI Applied Fungi Institute Ltd.
-
- HASEBE,TATSUYOSHI
- Tsue AP Ltd.
-
- ISHIKAWA,YUICHI
- Dept. Appl. Chem., Fac. Eng., Oita Univ.
-
- OGATA,MASAO
- Dept. transfusion, Oita Univ. Hosp.
-
- NISHIZONO,AKIRA
- Dept. Infec. Dis., Facul. Med., Oita Univ.
-
- IHA,HIDEKATSU
- Dept. Infec. Dis., Facul. Med., Oita Univ.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 2Ip19 食品中に含まれるNF-κB抑制成分の探索(食品科学・食品工学,一般講演)
Search this article
Journal
-
- 日本生物工学会大会講演要旨集
-
日本生物工学会大会講演要旨集 平成20年度 217-, 2008-07-11
日本生物工学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1540009770360945024
-
- NII Article ID
- 110007319947
-
- NII Book ID
- AN10549378
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles