3Gp02 Consideration of mechanism how high-temperature-adapted yeast acquired thermotolerance by omics analysis
-
- Katsuyama,Yoshiaki
- Div. Appl. Life Sci., Grad. Sch. Agric., Kyoto Univ.
-
- Kuroda,Kouichi
- Div. Appl. Life Sci., Grad. Sch. Agric., Kyoto Univ.
-
- Tomio,Ayako
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- Bamba,Takeshi
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- Fukusaki,Eiichiro
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- Ueda,Mitsuyoshi
- Div. Appl. Life Sci., Grad. Sch. Agric., Kyoto Univ.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 3Gp02 高温適応酵母のオミクス解析による耐熱性獲得機構の考察(オミクス解析/生合成,天然物化学/環境工学,廃水処理技術,一般講演)
Search this article
Journal
-
- 日本生物工学会大会講演要旨集
-
日本生物工学会大会講演要旨集 64 141-, 2012-09-25
日本生物工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1540009770361529088
-
- NII Article ID
- 110009609742
-
- NII Book ID
- AN10549378
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles