3Ga05 Application of metabolic profiling with GC/MS and LC/MS to screening of Umami compounds in soy sauce
-
- Shiga,Kazuki
- R&D Div., Kikkoman Corp.
-
- Kodama,Yukako
- R&D Div., Kikkoman Corp.
-
- Imamura,Miho
- R&D Div., Kikkoman Corp.
-
- Uchida,Riichiro
- R&D Div., Kikkoman Corp.
-
- Obata,Akio
- R&D Div., Kikkoman Corp.
-
- Yamamoto,Shinya
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- Bamba,Takeshi
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- Fukusaki,Eiichiro
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 3Ga05 しょうゆの旨味構成成分探索へのGC/MS・LC/MSを併用したメタボリックプロファイリングの応用(オミクス解析,一般講演)
Search this article
Journal
-
- 日本生物工学会大会講演要旨集
-
日本生物工学会大会講演要旨集 64 138-, 2012-09-25
日本生物工学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1540572720314948480
-
- NII Article ID
- 110009609730
-
- NII Book ID
- AN10549378
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles