3Ga04 Metabolic fingerprinting of natural cheeses using GC/FID for practical sensory prediction modeling
-
- Ochi,Hiroshi
- Food Sci. Tech. Inst, Morinaga Milk Industry:Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- Bamba,Takeshi
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- Iwatsuki,Keiji
- Food Sci. Tech. Inst., Morinaga Milk Industry
-
- Abe,Fumiaki
- Food Sci. Tech. Inst., Morinaga Milk Industry
-
- Fukusaki,Eiichiro
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 3Ga04 GC/FIDを用いたナチュラルチーズのメタボリックフィンガープリンティングと実用的官能予測モデリングへの応用(オミクス解析,一般講演)
Search this article
Journal
-
- 日本生物工学会大会講演要旨集
-
日本生物工学会大会講演要旨集 64 138-, 2012-09-25
日本生物工学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1541698620221790720
-
- NII Article ID
- 110009609729
-
- NII Book ID
- AN10549378
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles