2P-134 Metabolomics-based investigation of component changes in soy sauce fermentation
-
- Harada,Risa
- Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- Yuzuki,Masanobu
- Kikkoman Corp.
-
- Shiga,Kazuki
- Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- Bamba,Takeshi
- Kikkoman Corp.
-
- Fukusaki,Eiichiro
- Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 2P-134 メタボロミクス技術を用いた醤油醸造期間中の成分変化に関する研究(醸造学,醸造工学,一般講演)
Search this article
Journal
-
- 日本生物工学会大会講演要旨集
-
日本生物工学会大会講演要旨集 67 208-, 2015-09-25
日本生物工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1541980095199098880
-
- NII Article ID
- 110010009221
-
- NII Book ID
- AN10549378
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles