1Lp08 Metabolite profiling of Soy Sauce Using Gas Chromatography with Time-of-Flight Mass Spectrometry and Correlation Analysis with Quantitative Descriptive Analysis
-
- Yamamoto,Shinya
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- Bamba,Takeshi
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- Sano,Atsushi
- R&D Div., Kikkoman Corp.
-
- Kodama,Yukako
- R&D Div., Kikkoman Corp.
-
- Imamura,Miho
- R&D Div., Kikkoman Corp.
-
- Obata,Akio
- R&D Div., Kikkoman Corp.
-
- Fukusaki,Eiichiro
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 1Lp08 GC/TOFMSによる醤油の代謝物プロファイリングと定量的記述分析法(QDA)との相関解析(オミクス解析/生体情報工学・バイオインフォマティクス,一般講演)
Search this article
Journal
-
- 日本生物工学会大会講演要旨集
-
日本生物工学会大会講演要旨集 63 73-, 2011-08-25
日本生物工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1542261570175015040
-
- NII Article ID
- 110008911173
-
- NII Book ID
- AN10549378
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles