1P-025 Improvement of astaxanthin production using metabolically engineered Xanthophyllomyces dendrorhous
-
- Yamamoto,Keisuke
- Grad. Sch. Eng, Kobe Univ.
-
- Hara,Kiyotaka
- Sch. Food Nutr. Sci., Univ. Shizuoka
-
- Ogino,Chiaki
- Grad. Sch. Eng, Kobe Univ.
-
- Kondo,Akihiko
- Grad. Sch. Eng, Kobe Univ.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 1P-025 代謝改変による赤色酵母を用いたアスタキサンチン生産性の向上(遺伝子工学,一般講演)
Search this article
Journal
-
- 日本生物工学会大会講演要旨集
-
日本生物工学会大会講演要旨集 67 95-, 2015-09-25
日本生物工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1542261570175714688
-
- NII Article ID
- 110010008805
-
- NII Book ID
- AN10549378
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles