Effect of phytase originated from Aspergillus ficcum on yeast growth and saccharification in sake mash.
-
- Nakatsuru,Yuki
- Gen. Res. Lab., Kiku-Masamune Sake Brewing Co., Ltd.
-
- Furukawa,Keiji
- Gen. Res. Lab., Kiku-Masamune Sake Brewing Co., Ltd.
-
- Mizoguchi,Haruhiko
- Gen. Res. Lab., Kiku-Masamune Sake Brewing Co., Ltd.
-
- Hara,Shodo
- Gen. Res. Lab., Kiku-Masamune Sake Brewing Co., Ltd.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 565 清酒醪中の酵母増殖と蒸米糠化に及ぼすフィターゼの影響
Search this article
Journal
-
- 日本生物工学会大会講演要旨集
-
日本生物工学会大会講演要旨集 平成9年度 203-, 1997-09-05
日本生物工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1542543045149765248
-
- NII Article ID
- 110002924677
-
- NII Book ID
- AN10549378
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles