Removal of a characteristic flavour in concentrated grape must wines by yeast cells
-
- Tahara,Takatsugu
- Reseach Laboratories, Sainte Neige Wine Co., Ltd.
-
- Hara,Takeshi
- Reseach Laboratories, Sainte Neige Wine Co., Ltd.
-
- Shimizu,Ken-ichi
- Reseach Laboratories, Sainte Neige Wine Co., Ltd.
-
- Adachi,Tetsuo
- Reseach Laboratories, Sainte Neige Wine Co., Ltd.
-
- Akiyama,Hiroichi
- Kyowa Hakko Kogyo Co.,Ltd.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 204 酵母菌体によるマストワイン中のマスト特異臭の除去
Search this article
Journal
-
- 日本醗酵工学会大会講演要旨集
-
日本醗酵工学会大会講演要旨集 昭和60年度 38-, 1985-10-15
日本醗酵工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1542824520129971072
-
- NII Article ID
- 110002901796
-
- NII Book ID
- AN00350790
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles