The dietary effects of a fermented vegetable product on glutathione peroxidase activity and lipid peroxidation of Japanese flounder Paralichthys olivaceus(Abstracts of Research Report)
-
- Ashida Takyuki
- Manda Fermentation Co. Ltd
-
- Takei Yishito
- Manda Fermentation Co. Ltd
-
- Takagaki Masahiro
- Manda Fermentation Co. Ltd
-
- Matsuura Yoshinori
- Manda Fermentation Co. Ltd
-
- Okimasu Eiji
- 福山大学
この論文をさがす
収録刊行物
-
- 福山大学内海生物資源研究所報告
-
福山大学内海生物資源研究所報告 17 2-, 2007-02
福山大学
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1571417127508514688
-
- NII論文ID
- 110007406711
-
- NII書誌ID
- AA1157543X
-
- ISSN
- 09178147
-
- 本文言語コード
- en
-
- データソース種別
-
- CiNii Articles