- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
加熱乳のキモシンによるチーズカード形成不良機序の解明ならびに脱脂粉乳のチーズ利用に関する基礎的研究
Bibliographic Information
- Title
- 加熱乳のキモシンによるチーズカード形成不良機序の解明ならびに脱脂粉乳のチーズ利用に関する基礎的研究
- Author
- 小野, 航
- Author
- ONO, Wataru
- University
- 東京農業大学
- Types of degree
- 博士(農学)
- Grant ID
- 乙第959号
- Degree year
- 2022-07-20
Description
2022
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1910865335617106432
-
- NII Article ID
- 500001582814
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL Search