- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
新たな視点で見る栄養評価 味覚のアセスメント 主観的味覚と味覚センサー
-
- 小山 諭
- 新潟大学
-
- Uchiyama Mieko
- 新潟大学
-
- 奥田 明子
- 新潟大学
-
- 飯島 淳彦
- 新潟大学
Bibliographic Information
- Title
- 新たな視点で見る栄養評価 味覚のアセスメント 主観的味覚と味覚センサー
- Author
- 小山 諭, 大沼 彩香, 小野間 憲泰, 内山 美枝子, 奥田 明子, 飯島 淳彦
Search this article
Journal
-
- 栄養
-
栄養 4 114-, 2019
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1010286980858791427
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- KAKEN