Bibliographic Information
- Other Title
-
- レイトウ スリミ ノ ゲル ケイセイノウ ニ タイスル テンカ デンプン ノ
- レイトウ スリミ ノ ゲル ケイセイノウ ニ タイスル テンカ デンプン ノ リュウケイ オヨビ リュウド ブンプ ノ エイキョウ
- Effects of particle size and its distribution of added starch on the gelling properties of frozen surimi
Search this article
Abstract
東京水産大学食品生産学科食品生産化学講座
東京水産大学食品生産学科食品生産化学講座
東京水産大学食品生産学科食品生産化学講座
Journal
-
- 東京水産大学研究報告
-
東京水産大学研究報告 84 (2), 37-42, 1997-12-25
東京水産大学
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050001202567186176
-
- NII Article ID
- 110000008706
-
- NII Book ID
- AA0070835X
-
- ISSN
- 00409014
-
- NDL BIB ID
- 4482447
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles