Bibliographic Information
- Other Title
-
- ホワイトソルガムフン ノ スポンジケーキ エ ノ リヨウ ニ カンスル ケンキュウ ダイ1ポウ
- Application of white sorghum flour for sponge cake (preliminary report)
Search this article
Abstract
type:研究報告
identifier:8
identifier:KJ00006418199
Journal
-
- 岩手県立大学盛岡短期大学部研究論集 = Bulletin of Morioka Junior College Iwate Prefectural University
-
岩手県立大学盛岡短期大学部研究論集 = Bulletin of Morioka Junior College Iwate Prefectural University 12 35-40, 2010-03-01
滝沢村 (岩手県) : 岩手県立大学盛岡短期大学部
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050001202611453312
-
- NII Article ID
- 110007630628
-
- NII Book ID
- AA11516689
-
- ISSN
- 13489720
-
- NDL BIB ID
- 10661300
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles